здравейте колеги!имам проблем с спирачките по точно с маркуча от лявата страна постоянно се къса какъв ли не слагах и не изкарва много време може ли да е проблем от тва че диска може да е крив и за това да го къса маркуча?! колата е 166 2.4жтд 136 коня....ПОМАГАЙ ТЕ !!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с спирачките !!!
Collapse
X
-
Колега и при мен се късаше левия маркуч, смених два за около една година! На самия маркуч когато се купи има едни гумени пръстени, майстора който сменя последния каза че, тези пръстени трябвало да се сложат на местата където се прегъва маркуча за да издържал на натоварването или нещо такова не разбрах точно но от тогава не съм имал проблеми!Alfa 166jtd,1999
Comment
-
[QUOTE=lordliness;1131313]Ако диска ти е крив при спиране ще ти тресе волана , не знам как от крив диск ще се къса маркуча, по скоро се опъва при завиване вероятно, завърти волана в крайни позиции и виж какво става, виж да не опира в нещо
то си тресе сложих нов на пирели маркуч където гумените пръстенени са фиксирани и няма как да го опъва и пак се скъса това е 3 неизкарват повече от 2-3 седмици..... и незнам какво става с тези маркучи....а дали има вариян да е нещо от цилиндрите на апарата някой от тях да е блокирал и за това да е така?А маркуча само на едно място се къса долу при апарата и винаги е на косо скъсан едва ли някои си прави шега като си режеAlfa Romeo 166 2.4 JTD (136hp )
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеМоже би не ти е регулирана предницата и на едната страна завива повече отколкото на другата, затова единия маркуч се опъва и къса там, виж я пак дали не опъва при напълно навит волан, няма друга причина да се къса.Alfa Romeo 166 2.4 JTD (136hp )
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолега и при мен се късаше левия маркуч, смених два за около една година! На самия маркуч когато се купи има едни гумени пръстени, майстора който сменя последния каза че, тези пръстени трябвало да се сложат на местата където се прегъва маркуча за да издържал на натоварването или нещо такова не разбрах точно но от тогава не съм имал проблеми!
Това с реглажа е много добра идея!!
Comment
Comment